Nyårskväll!

Jag och min pinkeponke ska vara hos filip (och Emma?) ikväll, med min broder och hans girrll! Najs bajs! Vad ska jag ha för kläder? Känner mig lite skabbig! Med träningsvärk och förkylning! :) Hihii.


Puss å mask, lingotask! <3

Ras-T-LÖS!

Blä och fis, lingonris!

Jag har så jävla tråkigt jämt!! Här sitter jag och ska försöka slänga ihop ett inlägg, vad fan ska nu detta ta vägen?
MARTA IF JO REED DISH : Gymmade med din mor och far idag! Eller inte med, bredvid. Hihihihi.
Var ju på ip med Bästaste louise! <3 kyssar och massor av smek.

mrrrrrrrrrrr. *avgrundsvrål.*

dad

Jag har ganska najs ögon. Mrrr

Får se...

Jag tycker det är väldigt tråkigt att vara sjuk.. Har varit det hela lovet nu, yey liksom. Sitter just nu och diggar musik vid min broders dator, hihi. Det är kul. Han dansar bredvid mig, fult! :Ddd

Kväller

Jag är så jävla tråkig när det gäller att blogga, hihihihihi. Ja nu vet ni sanningen i alla fall :D

Här sitter jag med Emma, vi har trollat med min blogg. Men enligt min dator har vi inte trollat något! *cut cut cut cut cut, cry*




HEJ HOPP, RÖVPASTEJ

sitter ensam....

men inte snart! :) Kristoffer bajs kommer snart och hämtar mig, mojsigt. hihihihihihih. Då skjutsar han mig till mamma så jag får hämta + byta kläder! HÄRLIGT! Ny duschad är jag ju också. Rövigt skit skönt! :) SKRIVER MERA IMORGON!


Puss hej, rövpastej!

DAGEN INNAN!!

SNART ÄR DET JULAFTON!! jajajajjajajajaj . Hej alla glada bloggläsare ;) Nu om typ 24 minuter är det officiellt julafton hähöhöhöhöhg,ö. mumsigt!


GO JUL!!!

Less på det nu!

Okej såhär är det. Jag har precis skrotat min facebook. Är så less. DU vet varför. Men varför skriver jag till dig när knappt en loggar in och skriver på facebook? Kommer det här sluta snart...? Det känns som det.

Facebook användaren 19 December 2010. Vila i Frid.

?

bdgggsfbds

Jag vill ha långt hår.

Förkyld

Inte ska man behöva bara vara på dåligt humör. Nej jag måste vara jätte seg i kroppen, svin ont i halsen och trött. Så jävla överdrivet trött. Fy fan :'(

Fr3dag

Idag ska jag åka hem, det är ett stort+.   

Gick och kollade min statistik på min blogg, kan inte påstå att jag har många läsare.. Vad kan jag skriva/lägga in för att få mera läsare?? SNÄLLA SKRIV


ko

Bild lånad av google.

SNART JUL!

Ja, rubriken säger allt!

SCHÖNT!!!! LUNCH NU!!!! YEEEEE!!!!!!!!

(Längsta inlägget för shöre!)

TISDAGNNNNGNNGN

Tisdag idag då, möte. Kan inte precis säga att jag ser fram emot det.. Ehhm. Sitter just nu och stör mig så grönjävligt på Alexandra Zetterlund som bor i Söderhamn. Går Andra året på staffangymnasiet Medieprodrammet. RÖV'N.

Söndagkväll, rövhatt'N

Nej, bajs och kiss! Imorgon är det skola. Tråkigt, mjaaa det beror helt på vad dagen har att erbjudan i detta vinterväder!

Kom just precis på att jag måste ha en krönika klar tills den 7/1 - 11 !! Lite stressad blev jag faktiskt!
Nää nu ska jag knyta mig runt kudden, men först dejta tandborsten!

(Lägga mig i sängen och försöka att inte somna! Kristoffer ska ju sova här! <3)

Lördagskväll!

Sitter just för tillfället hos svärföräldrarna! Myyyys, blev lite fniss med min underbara svärmor pga av en julklapp som var en aning otippad! Hihihi! Goa människor det finns!

Kanske åka med faderskapet till bollnäs imorgon och köpa ny jacka eftersom min krackelerade, skitsaker!

Sen åker väl jag och kristoffer och pratar med min far om morgondagen och hämtar min väska!

PS. Dressman hade stängt imorgon, så ingen jacka! Typiskt!

Lördag idag då!

Kvällen har haft blandade känslor. Både för mig och andra. Fredagen började med att jag kom till skolan till en lektion som inte var. Alltså jag stressade till skolan 07.30 för ingen nytta. Jag började egentligen kring 10. Fan liksom. Sen den lektionen blev inte så mycket gjort, eftersom de som jobbar i min grupp var inte där. Sen slutade jag kvart i 12. Skönt. Men missade första bussen. Så då satt jag vid datorn och sedan gick jag ner på stan för att ta ut pengar. Sedan åkte jag med bussen.

Nu orkar jag inte skriva mera för att jag är tråkig.

Puss hej, lingon böj.

Fan

Varför ska jag behöva må såhär. Jävla anus.

Är du dum i huvudet eller? Tar en person bort en annan från facebook vill man antagligen inte ha den där? Right? Varför frågar då den personen om dom ska bli kompisar igen?! Dö fittunge.

Hemma äntligen!

Nu sitter jag hemma hos mamma i min broders rum med E! Härligt.
Trevligt att prata med någon man har mycket gemensamt med, eller har vi? :)

Aja dagen för övrigt har väl varit slapp och likgiltig ungefär. Börjar bli lite rastlös just nu. Liksom kliar i röven där jag sitter!!
Röv

Fredaaaaaaaaaaaag

Sitter just nu i skolan och har lektion, inte så lyckad lektion kanske eftersom det är bara jag i min grupp som är här.. Hmmm.

Och nu har jag lust att skriva av mig lite så var beredd!

Satt just och kollade min bilddagbok. Kollade en persons bilddagbok som jag inte kollat på sen i november. H*n Hade lagt ut bilder och skrev att H*n ville skriva av sig, men inte för att få uppmärksamhet. Personen skrev att dens liv inte hade varit bra på länge oh bla bla. End of that story. Jag orkar inte se andra "misslyckas" med sitt liv. Att dem klagar över små skit saker. Sök hjälp då? Om det nu är så otroligt jobbigt, prata med någon som jobbar med sådant?


Puss och röv, trevlig helg.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0